Bedrijvenpagina

ADVIES/TIP: Om de vindbaarheid en zichtbaarheid van uw bedrijfsvermelding te verhogen adviseren wij om de bedrijfsomschrijving zo compleet mogelijk (met uniek geschreven tekst) te maken waarbij duidelijk uw diensten, producten en/of merken aan bod komen.

Uw bedrijfsvermelding voor maar €99,- per jaar bij BedrijvenGelderland.nl

Een aantal voordelen van de vermelding bij BedrijvenGelderland.nl:

 • Bedrijfspagina niet geautomatiseerd, maar handmatig aangemaakt
 • Als zzp’er, MKB bedrijf goed vindbaar in uw regio/provincie
 • Effectief met uw bedrijfsnaam een online presentatie met hoge zichtbaarheid
 • Vergroot uw klantenkring
 • Altijd en goed zichtbaar, zonder reclame van een ander!
 • Plaats op uw bedrijvenpagina uw eigen unieke tekst met uw zoekwoorden
 • Plaats uw afbeelding en bedrijfsfilm
 • Een absolute meerwaarde voor de vindbaarheid van uw eigen website

Meest gestelde vragen

Wie is BedrijvenGelderland.nl?

BedrijvenGelderland.nl is een digitale bedrijven platform, dat gebruikt wordt als online marketingtool om ondernemers in de nabije regio/provincie zichtbaar te maken voor elkaar en voor de consumenten. BedrijvenGelderland.nl is een zeer laagdrempelig en krachtige online marketingtool voor kleine en grote ondernemers, waarbij korte lijnen worden gecreëerd tussen ondernemers onderling en uiteraard ook tussen ondernemers en consumenten.

Met onze ingebouwde handige zoekmachine functie bieden we onze bezoekers de nieuwste mogelijkheden van 'zoeken' aan. Naast het zoeken naar bedrijven, kan er ook gezocht worden naar specifieke zoektermen, branches, postcode, plaats of provincies.

De potentie van BedrijvenGelderland.nl is enorm: door vindingrijke SEO (Search Engine Optimization) staan onze vermeldingen erg hoog in Google en andere zoekmachines als Bing, waardoor het voor bedrijven zeer interessant is om zich bij ons te registreren.

Naast dat wij ervoor zorgen dat uw bedrijf beter zichtbaar wordt op internet kunnen uw potentiele klanten ook een review/beoordeling in uw bedrijfspagina plaatsen. Onze bezoekers kunnen tevens direct via uw bedrijfsgegevens contact met u opnemen met betrekking tot uw producten en/of diensten.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen met ons door onze contactformulier in te vullen.

Is dit wederom z’n ‘geautomatiseerd’ systeem?

Nee! Iedere bedrijfsvermelding zal handmatig worden aangemaakt. Uw bedrijfspagina zal tevens worden SEO geoptimaliseerd. Het zal dus op een ‘natuurlijke’ wijze worden aangemaakt. En Google let hier heel erg goed op.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn bedrijf en website beter vindbaar/zichtbaar wordt op internet en ik meer bezoekers krijg?

Het is raadzaam om de vindbaarheid en zichtbaarheid van uw bedrijfsvermelding te verhogen door de bedrijfsomschrijving zo compleet mogelijk (met uniek geschreven tekst) te maken waarbij u zo duidelijk mogelijk uw diensten, producten en/of merken aan bod komen. Wanneer u er onverhoopt toch zelf niet uitkomt is het uiteraard mogelijk om ons hiervoor in te schakelen. Wij bieden tevens als Google Partner SEO-diensten, Google Adwords Service en websiteontwerp voor bedrijven, maar kunnen u ook met maatwerk behulpzaam zijn bij de opmaak van uw uitgebreide Bedrijfspresentatie.

Hoe completer u uw bedrijfspresentatie invult en hoe actiever u aan de slag hiermee gaat met het delen van uw pagina des te groter de kans is dat deze beter gevonden wordt, dat u reacties krijgt en dat potentiële klanten u gaan benaderen.

Bedrijf aanmelden

  Bedrijfsgegevens


  [recaptcha]

  [wpgdprc "Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website."]