LED schermen als aanvulling op je bedrijfsstrategie: PLS

We leven in een samenleving waar onze aandachtsspanne alsmaar korter wordt. Op elk moment van de dag kan je een notificatie ontvangen op je smartphone: een bericht, een email of een nieuwe reactie op je net geplaatste video. Tegelijkertijd gebeurt er in de ‘echte’ wereld ook van alles: je vrienden die tegen je praten en al die reclame-uitingen die je aandacht proberen weg te kapen. En de concurrentie van het laatste is moordend. Hoe kom jij hiertussen met je eigen bedrijf? Met in het oog springende reclame-uitingen. De LED schermen van PLS kunnen ervoor zorgen dat jouw boodschap goed onthouden wordt bij je klant.

Wat doet PLS?

Promo Led Systems is een bedrijf uit Gelderland dat zich specialiseert in het leveren van unieke LED oplossingen om jouw bedrijf en reclameboodschap op te laten vallen tussen de concurrentie. De LED schermen zijn van de hoogste kwaliteit en komen in allerlei vormen en maten. Op die manier ben jij verzekerd van resultaat.

De PLS Signbox: simpel maar effectief

De ‘Signbox’ is een ideaal scherm om op een simpele, niet excessieve, manier op te vallen. Het zijn LED schermen die vaak aan de gevel van een winkel of restaurant hangen. Deze schermen zijn dubbelzijdig en maken geen geluid. Daarnaast kan het scherm ingesteld worden op de openingstijden van je winkel.

Dit is een ideale oplossing om op te vallen in een drukke winkelstraat, waar veel andere winkels zijn. Het scherm is klein, maar ziet er luxe uit. Handig daarbij is dat de content van het scherm zelf in te stellen is via een app op je smartphone. Zo kan je ook eenvoudig andere berichten op het scherm tonen, bijvoorbeeld als je een grote sale houdt.

De PLS LED Cube: perfect voor drukke binnenplaatsen

De LED Cube is een innovatief product, waarbij de schermen in vier vlakken verdeeld zijn als een kubus. Wil je gaan voor opvallendheid, dan kies je voor de LED Cube. Het is namelijk echt een andere vorm van een reclame-uiting dan reguliere LED schermen. Wel is het zo dat de LED Cube alleen geschikt is voor gebruik indoor.

De kubus wordt geplaatst op een sokkel, net iets lager dan ooghoogte. Plaats je de kubus wat hoger, dan vangen ze nóg meer aandacht op van je klant. Ideaal voor drukke binnenruimtes als showrooms of beurzen. Je kan ook creatief zijn en je product(en) showcasen bovenop de kubus, waardoor het effect van branding nog groter wordt.

Net als de Signbox, is de LED Cube ook in te stellen volgens een tijdschema en is de content aan te passen via een app op je smartphone.

Indoor & Outdoor Signage van PLS: de opties zijn eindeloos

Naast de Signbox en de LED Cube biedt PLS nog meer indoor- en outdoor LED schermen aan. Bedenk op welke manier jij wilt opvallen met je bedrijf. Wanneer dit met LED schermen is, dan ben je bij PLS op het juiste adres. Zij kunnen je voorzien van adviezen over de verschillende modellen en opties.