Automotive Centrum Gelderland

Autobedrijf Tiel, van alle markten thuis.

De auto is een niet weg te denken onderdeel van onze samenleving, waarbij men als gebruiker graag alle voorhanden zijnde diensten onder één dak wil hebben. Het Automotive Centrum Gelderland doet als autobedrijf in Tiel zijn uiterste best optimaal op deze trend in te spelen.

Allround of gespecialiseerd?

Elke beginnende auto-ondernemer of garagehouder zal zich ongetwijfeld de vraag stellen of hij of zij zich wenst te specialiseren op een bepaald onderdeel binnen de autobranche of liever een zo ruim mogelijk aanbod van producten of diensten aan de man wenst te brengen. Onze garage in Tiel heeft gekozen voor de laatste, waarbij de mogelijkheid wordt geboden tot auto-inkoop en – verkoop, autoverhuur en natuurlijk het hart van het bedrijf, onderhoud en reparatie. Ook zijn wij gespecialiseerd in Camper service. U kunt denken aan; camper onderhoud en camper reparatie.
Het feit dat we ons allround opstellen doet echter niets af aan de kwaliteit van het werk dat we afleveren, alsmede de diensten die we zowel particulieren als ondernemers aanbieden.

Kernactiviteiten

Indien u komt voor een ‘automotieve’ oplossing van uw problemen, kunt u voor het volgende bij ons terecht:
Autoverhuur
Naast de nodige soorten bestelwagens is het ook mogelijk een normale auto te huren tegen bijzonder scherpe prijzen. Daarnaast hebben we een afdeling ‘specials’ voor heel bijzondere verzoeken.
Auto-inkoop
Via een heel eenvoudige vragenlijst kunt u bij ons uw te verkopen voertuig aanbieden en wij laten snel weten wat we voor u kunnen betekenen.
Werkplaats
Door de aanwezigheid van vakkundige allround monteurs in ons autobedrijf in Tiel kunt u met elk type voertuig bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en APK.

U kunt zich haast niet meer indenken om zonder auto door het leven te moeten, maar dat is dan wel aan een aantal voorwaarden gebonden. U wilt immers veilig de weg op kunnen en met de voertuigen, huur of koop, en de onderhoudsmogelijkheden van ons autobedrijf in Tiel kunt u dat met een gerust hart doen.

Camper service Tiel Gelderland     Autobedrijf Tiel